Boktips!

I boken hur kär får man bli, är huvudpersonen Katrin som blir kär i samma kille som sin bästis Frida. Och det blir en otrolig konflikt, Katrin är livrädd för att förlora Frida. Samtidigt kan hon inte låta bli att träffa killen och nu måste hon ljuga för Frida. 

Katrin verkar nästan sjukligt beroende av Frida. Frida har ju allt, tycker Katrin, vilken tur att hon valt Katrin till bästis! Fridas familj är rik, hon har (i motsats till Katrin) en mamma som älskar att pyssla om sin dotter, Frida är vacker och populär bland både tjejer och killar, klassens okrönta drottning. Dessutom är hon snäll och ställer upp, och Katrin är så tacksam. Frida är otroligt bortskämd och ser det som en självklarhet att hon alltid ska stå i centrum. 

Det kommer en ny kille till klassen när Katrin och Frida ska börja nian, Adam. Samtidigt bestämmer klassföreståndaren att årets projekt ska bli att spela en pjäs på engelska, Romeo och Julia. Han utser den nye killen till Romeo. Och Frida är fast besluten att bli Julia. Givetvis röstar nästan hela klassen på Frida. Men två röstar på Katrin, Adam röstade på henne. Frida tycker det är perfekt om Katrin blir ihop med Andreas, då kan de vara tillsammans alla fyra. 

Men Katrin blir inte kär i Andreas utan i Adam. Och till hennes lycka och skräck verkar hennes känslor besvarade...

Jag tycker att ni ska läsa den här boken. Den är jättebra, det finns inte så mycket som jag mer kan säga för det mesta står redan. Men läs den!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Den verkar jättebra! Den vill jag läsa! :D

2009-08-30 @ 13:12:14
URL: http://akceberrr.blogg.se/
Postat av: Johanna

har du läst någon bok ut twilight serien? :) om du inte har gjort de så kan jag bara säga: gör det för dom cöckerna är bäst av dom bästa! :o <333

2009-08-30 @ 20:08:28
URL: http://misseeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0